Reviews

Linda Massaar (35)

"Ik heb geleerd om voor mezelf te kiezen"

Tessy is een heel rustig en open persoon, hierdoor voel je je snel op je gemak en kun je makkelijk al je problemen of vragen voorleggen. Tessy geeft daarbij ook een stukje van zichzelf bloot. Samen kijk je naar een aanpak die bij jou past om de oplossing te vinden. Ze liet vooral de antwoorden vanuit mij komen, maar hielp me op weg met eigen ervaringen en door de juiste open vragen te stellen. Ik heb geleerd om voor mijzelf te kiezen. Door goede handvatten en oefeningen heb ik een beter besef gekregen dat het niet egoïstisch is om ook goed voor jezelf te zorgen. Mij heeft ze zeker geholpen.

Marlies Kranstauber – Reerink (48)

"Ik was volkomen uit mijn kracht en wilde mezelf weer terugvinden"

Via via kwam ik bij Tessy terecht, ik was volkomen uit mijn kracht en ik wilde mezelf weer terugvinden. Tessy heeft mij goed geholpen door samen met mij naar mijn kernkwaliteiten te kijken maar ook mijn gewoontegedrag te benoemen waardoor ik dit nu kan doorbreken. Ze gaf me zelfvertrouwen en hielp me om mensen te vertrouwen, open te staan voor vriendschappen en minder kritisch naar mezelf te zijn. Ik hoef me niet overal verantwoordelijk voor te voelen en ik hoef ook niet alles te overanalyseren en de belangrijkst: wat een ander als mijn valkuil benoemt toch als een kwaliteit te zien, allemaal zaken die me helpen bij een positief zelfbeeld, zelfliefde en persoonlijke groei.

Jaco Groen (47)

"Ik ben meer zelfverzekerd geworden"

Als toekomstige adviseur wilde ik mijzelf ontwikkelen zodat ik voor een opdrachtgever een betere en zelfverzekerende indruk kan maken waarmee het advies beter tot zijn recht kan komen. Het uitstralen van vertrouwen is hierin een belangrijk. Door de juiste aanpak van Tessy ben ik veel meer zelfverzekerd geworden. Tessy kan snel schakelen. Dit zoet zij o.a. door goed te luisteren en het stellen van de juiste vragen. Ze helpt je de dingen vanuit een ander perspectief te bekijken. Verder is Tessy objectief, neutraal, authentiek en kan zij doormiddel van maatwerk patronen die erin zijn geslopen doorbreken. De communicatie is resultaat gericht en voor het maken van afspraken is zij flexibel ingesteld. Voor mij was Tessy de ideale coach die mij verder heeft geholpen om mijzelf te ontwikkelen en te reflecteren waardoor ik een stuk zelfverzekerder mijn werk kan en mag uitvoeren. Tessy, Hartelijk bedankt voor jou coaching, hulp en vertrouwen!!!

Elise (40)

"No nonsense coach die aanspoort om zelf op zoek te gaan naar antwoorden"

Tessy is een no nonsense coach en heel concreet. Iemand die heel goed kan luisteren, je een spiegel voor kan houden, kan doorvragen en je aanspoort om zelf op zoek te gaan naar antwoorden, met haar hulp en tips. Tessy zet je aan het werk. Hierdoor leer je het ook goed in te bedden zodat je na het coachtraject ook voldoende handvatten hebt om het zelf verder op te pakken. Door meer bewustwording over hoe je zelf in elkaar zit en waarom je reageert zoals je reageert, krijg je meer inzicht en kun je bouwen aan verandering. Tessy is iemand die heel gedreven is, heel veel kennis heeft en daarnaast ook heel aardig is. Ik kan iedereen aanraden een “ coachtraject met Tessy” te doen om zelf te ervaren hoe fijn zij is als coach en zelf je te ontwikkelen.

Anna (36)

"Doordat zij een stukje van zichzelf laat zien is het makkelijker om dat zelf ook te doen"

Tessy is een plezierige coach, heel open en direct. Doordat zij een stukje van zichzelf laat zien is het makkelijker om dat zelf ook te doen. Met behulp van enkele door haar aangedragen creatieve benaderingen heb ik nieuwe inzichten opgedaan en mijn doel bereikt. Dankjewel Tessy!

Janni van Schelt (55)

"Ik leerde meer op mezelf te vertrouwen"

Ik heb de coaching als heel prettig ervaren. Ik heb veel geleerd en inzicht gekregen in mijn gedrag met behulp van menselijke en begripvolle gesprekstechnieken. Tessy leerde mij op een vriendelijke manier om meer inzicht te krijgen in mezelf en meer op mezelf te vertrouwen.