Over mij

Ik ben Tessy Nelissen (1986) en sinds 2021 ben ik actief als professioneel coach (NOBCO gecertificeerd). Met coaching wil ik mensen helpen (weer) regie op hun leven te ervaren en hun geluk te vinden.

Ik coach ontspannen en doortastend. Kenmerkend voor mij als coach is een warme empathische aanpak waarbij ik nuchter en direct ben en af en toe humor gebruik.

Ik heb zelf ervaren dat een coach kan helpen wanneer je vastzit en zelf lastig verder komt. Dit speelde bij mij een aantal jaar geleden. Ik leefde op de automatische piloot en was vooral bezig met overleven, pleasen en voldoen aan wat ik dacht dat van mij verwacht werd. Ik stond eigenlijk nooit stil bij wat ik wilde en wat ik belangrijk vond. Voor mij ging het zo niet langer.

In de periode daarna heb ik met behulp van een coach stap voor stap uitgezocht wie ik ben, wat ik belangrijk vind, waarom het nu knelde en welke patronen en overtuigingen uit het verleden me ervan weerhielden om mijn leven te leiden zoals ik dat wilde. Ik heb geleerd om voor mijn belang op te komen en de verantwoordelijkheid te pakken voor mijn eigen leven en geluk. Ik heb sindsdien de regie weer terug en voel me vrijer, zelfverzekerder en gelukkiger. Ook met tegenslagen kan ik veel beter omgaan. Met coaching wil ik mensen die vastzitten helpen om verder te komen en hun geluk te vinden.

Iets meer achtergrond over mij: Ik woon in Den Haag samen met mijn vriend en in mijn vrije tijd reis ik graag. Dit heb ik zowel veel in mijn eentje gedaan (solo backpacken) als sinds een tijdje samen met mijn vriend. Ik heb een master in economie afgerond en heb daarna (de afgelopen 13 jaar) in verschillende rollen bij de Rijksoverheid gewerkt. Zowel in de rol van adviseur als meer in de rol van teamleider.